Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig en bättre upplevelse av våran webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

lotus.jpg

Ansikts- & huvudmassage

En fantastiskt skön och avkopplande behandling. Huvud, ansikte och öron masseras och bearbetas för att öka cirkulationen och därmed få igång en utrensning av slaggämnen samt syresätta hud och bindväv. Huden får lyster, ansiktsuttrycken blir ledigare och hudens åldrande mildras. En behandling som stimulerar, vitaliserar och får spänningar att släppa.

Behandlingen inleds med en skalpmassage som påverkar kroppens stressfaktorer och har en lugnande inverkan på hela kroppen. Sedan följer en behandling av ansiktets marmapunkter (kan jämföras med akupunkturpunkter) med en för dig utvald marmaolja. Efter detta görs en djupgående ansikts- och öronmassage med en olja som balanserar din hudtyp och slutligen masseras hela ansiktet med en för dig balanserande ansiktskräm. Behandlingen avslutas med en stunds vila.

Tid: 45 minuter
Pris: 550 kr