Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig en bättre upplevelse av våran webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

nasaya.jpg

Nasaya

Bihåleproblem är vanliga, ofta på grund av ett överbelastat matsmältningssystem eller ett nedsatt immunförsvar. Nasaya kan vara effektivt för att återställa fria andningsvägar och minska huvudvärk eller andra problem som orsakas av bihålebesvär. Den lindrar allergier, torra näsgångar och snarkning, ångest, migrän, stel nacke, trötthet, sömnsvårigheter och stressrelaterade problem. Behandlingen stärker sinnet, stimulerar nervsystemet, ökar koncentrationsförmågan och förbättra minnet.

Behandlingen inleds med att du får andas varm ånga med aromaolja en stund. Därefter får du en kraftfull oljemassage av ditt huvud, ansikte och nacke, med fokus på kinder och panna där bihålor är belägna. Detta för att få slem och snor att börja lossna från bihålor och näsgångar. Därefter tillförs varm ånga runt ansiktet för att ytterligare öppna upp näsgångarna. Därefter lutas huvudet bakåt och en medicinsk olja hälls i vardera näsborren. Behandlingen avslutas med att du får snyta, eller helst harka ur dig det slem som lossnat.

Undvik att vistas i kyla, blåst eller dammig miljö efter behandlingen. Blöt inte heller huvudet de närmaste 30 minuterna.

Behandlingen behöver göras vid ett flertal tillfällen i tät följd. Boka en hälsokonsultation innan.

Tid: 60 minuter
Pris: 650 kr